01.10.2016 Din 15 octombrie demaram lucrarile la Vila Sophia 3. Pentru mai multe detalii va rugam sa apasati aici.

15.08.2016 Am adaugat un nou set de 54 fotografii cu stadiul proiectului Vila Sophia 2 Mamaia. Pentru mai multe detalii va rugam sa apasati aici.

17.02.2015 Am adaugat un nou set de 17 fotografii cu stadiul proiectului Vila Sophia 2 Mamaia. Pentru mai multe detalii va rugam sa apasati aici.

27.08.2014 Am adaugat cateva poze la Vila Sophia 1 si am actualizat tabelul de preturi. Am adaugat si preturile pentru apartamente si garaje la Vila Sophia 2

21.03.2014 Din 15 Septembrie deschidem Vila Sophia 2. Acesta este situat langa Vila Sophia 1 si cuprinde si o piscina de lux. Va rugam sa reveniti pentru detalii.

Despre Noi Suntem o firma tanara, cu oameni energici, infiintata in anul 2003 cu capital integral roman. V.D.T. CONSTRUCT IMPEX este astazi in topul firmelor de constructii din judetul Constanta, in calitate de Antreprenor General, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Obiectivul principal al V.D.T. CONSTRUCT IMPEX este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului.

V.D.T. CONSTRUCT IMPEX este o companie in continua crestere datorita lucrarilor de calitate (pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati sectiunea proiecte), flexibilitatii noastre si, nu in ultimul rind, datorita satisfacerii clientilor nostri. Putem spune ca dedicatia, intampinarea celor mai exigente cerinte ale pietei, echipamentele moderne, pregatirea speciala a oamenilor nostri, sunt garantii ale calitatii si profesionalismului care ne caracterizeaza.

Va invitam sa petreceti cateva minute pe site-ul nostru, pentru a va convinge ca, pentru calitatea serviciilor si pentru facilitatile pe care vi le oferim, noi suntem alegerea optima!